Horeca

“Blijf doorgaan, iedere sporter wordt beter van blijven trainen.”

Ted Williams

In sportcafé The Final, gelegen op de begane grond van het gebouw, kun je dagelijks terecht om te ontspannen. Heb je een zware wedstrijd op het programma en kun je van tevoren extra energie gebruiken? Of wil je juist na een intensieve training tot rust komen met een hapje en een drankje? Dan ben je hier aan het juiste adres! In The Final gaat sport hand in hand samen met gezonde voeding. Het café draagt bij aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van de studenten van het Albeda Sport & Bewegen College. Er wordt gewerkt volgens speciale richtlijnen van het Voedingscentrum, waarmee een gezonde keuze een makkelijke keuze wordt.

Maar het sportcafé is er niet alleen voor de sportieve student. Met een groot parkeerterrein voor de deur, verbindingen met het openbaar vervoer op een steenworp afstand en uitstekende bereikbaarheid kun je in The Final ook terecht voor zakelijke afspraken of een hapje en een drankje voorafgaand aan een bezoek stadion De Kuip.

Sportcafé The Final is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 23:00 uur*. De openingstijden kunnen op zaterdag en zondag variëren door evenementen en reserveringen; bel voor actuele informatie met 010 497 12 00.
Het nuttigen van eigen etens- en drinkwaren is niet toegestaan in het hele gebouw.

* Met uitzondering van schoolvakanties & feestdagen.

Verstuur bericht
010 497 1200

Topsportcentrum Rotterdam maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.