Veelgestelde vragen

Iedereen heeft medelijden met de zwakkeren, je moet jaloezie verdienen.

– Arnold Schwarzenegger

Topsportcentrum Rotterdam beschikt over 300 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. Daarnaast beschikt Topsportcentrum Rotterdam over zes invalide parkeerplaatsen. Voor fietsen en scooters is er een stalling aanwezig.
Tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord dien je als bezoeker een betaalde parkeerplaats in de omgeving te zoeken tenzij je in het bezit bent van een parkeerkaart. Je kunt dus niet terecht op de parkeerplaats voor de deur (P2). Parkeermogelijkheden in de buurt zijn terug te vinden via: https://parkereninrotterdam.nl/parkeergarage/veranda/

Topsportcentrum Rotterdam heeft het ITS-keurmerk. Dit wordt nationaal gebruikt om aan te geven dat een gebouw bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is voor iedereen die het gebouw zelfstandig kan bereiken. Alle verdiepingen van Topsportcentrum Rotterdam zijn via de centrale lift bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er in het gebouw meerdere invalidentoiletten en speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

Een sporthal kan zowel telefonisch (via 010 – 497 12 00) als online (via http://huursporthal.topsportcentrum.nl/Home) gereserveerd worden.
Om de overige ruimtes te reserveren kun je het beste contact met ons opnemen via het contactformulier.

En uur zaalhuur kost € 111,85 (vrijgesteld van BTW). Dit tarief geldt voor alle drie de sporthallen.

Je kunt enkel per pin betalen in Topsportcentrum Rotterdam.

In principe kun je gebruik maken van één kleedkamer per sporthal. Voor sportteams die bestaan uit mannelijke en vrouwelijke sporters kunnen er twee kleedkamers gereserveerd worden.

In de sporthallen bestaat er de mogelijkheid om de volgende sporten te beoefenen: basketbal, volleybal, zaalvoetbal, turnen, badminton, judo, jiujitsu, karate, aikido, dans, hockey, tafeltennis, gymnastiek, handbal, atletiek, korfbal, tennis, schaken, roller derby en alle rolstoelsporten.

In Topsporthal 1 kunnen ruim 2.400 toeschouwers plaatsnemen. In Topsporthal 2 kunnen 940 toeschouwers plaatsnemen. In de twee breedtesporthallen zijn geen tribunes aanwezig.

Topsporthal 1 : 45,75 m lengte x 28,30 m (ingetrokken tribune) met uitgetrokken tribune: 27,00 m
Topsporthal 2: 43,92 x 25 meter

Er zijn geen additionele sportmaterialen aanwezig. De sporthallen worden verhuurd inclusief netten, palen, doeltjes en baskets.

Wij verhuren geen ballen, wel kun je een bal kopen bij de beheerders bij de hoofdingang. De kosten voor de ballen betreffen €29,50 voor een zaal- of volleybal en €17,50 voor een trainingsbasketbal (incl. BTW).

Het is niet toegestaan eigen eet- en drinkwaren te nuttigen in het gebouw.

Zeker, in het Sportcafé The Final kunt u van terecht voor een lekker broodje, drinken of een gezonde gerechten.

Honden zijn niet toegestaan in Topsportcentrum Rotterdam. Dit is uiteraard met uitzondering van geleidehonden.

In het verleden zijn er ontzettend veel verschillende evenementen georganiseerd in Topsportcentrum Rotterdam. Zo kunnen er verschillende sportieve bedrijfsevenementen georganiseerd worden. Grootschalige recepties zijn eveneens mogelijk in Topsportcentrum Rotterdam en daarnaast bieden we de mogelijkheid om grote sportevenementen op nationaal in internationaal niveau te organiseren.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Topsportcentrum Rotterdam is van maandag tot en met zondag geopend van 07.30 – 23.30 uur, met uitzondering van zaterdag, zondag en feestdagen.

Verstuur bericht
010 497 1200

Topsportcentrum Rotterdam maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.