Overige ruimtes

“Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest…”

– Johan Cruyff

Naast de vier sporthallen beschikt Topsportcentrum Rotterdam over een aantal aanvullende ruimtes, zoals een dojozaal, scheidsrechterkamers etc.

De Dojo in Topsportcentrum Rotterdam

Op de eerste verdieping bevindt zich een dojo- / dans-zaal voor zelfverdedigingsporten zoals judo, jiujitsu, karate en aikido.
Het huren van de Dojo kost €75,60 (vrijgesteld van BTW) per uur.

Momenteel wordt de Dojo niet commercieel verhuurd.

De fitnessruimte van Topsportcentrum Rotterdam

Op de eerste verdieping bevindt zich de fitnessruimte. Met een groot en divers aanbod aan fitnessapparatuur en de prachtige lichtinval is dit een zeer geliefde ruimte.
Het huren van de fitnessruimte kost €71,40 (vrijgesteld van BTW) per uur. Voor commerciële activiteiten en contractuele huurders hanteren wij andere tarieven. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Promenade - de strength- en conditioningruimte van Topsportcentrum Rotterdam

De Promenade bevindt zich op de eerste verdieping. Dit is een mooi lichte ruimte met veel glas, die ingezet wordt als strength & conditioning ruimte voor onze topsportclubs.

De ruimte is niet te huur voor andere partijen.

Time Out Lounge - Topsportcentrum Rotterdam

De Time Out Lounge bevindt zich op de derde verdieping en kijkt uit over Topsporthal 2 (turnhal). De Time Out Lounge is onderdeel geworden van het turnprogramma dat zich hier gehuisvest heeft, hierdoor is deze ruimte niet meer te huur voor andere partijen.

Kassa - Topsportcentrum Rotterdam

De informatie- en kassaruimte wordt gratis beschikbaar gesteld tijdens evenementen. Bezoekers kunnen hier terecht voor vragen en kaartverkoop. Onze beheerders en beveiligers beschikken over een BHV-opleiding. Daarnaast hebben wij, conform de regels, over alle verplichte EHBO-materialen waaronder, een defibrillator in huis.

Kleedkamers en douches - Topsportcentrum Rotterdam

Alle sporthallen beschikken over kleedkamers en bijbehorende (gescheiden) douches. Je kunt een kwartier voorafgaand aan de zaalhuur gebruik maken van de kleedkamers. Na afloop van de zaalhuur kun je een half uur gebruik maken van de kleedkamers. Tevens zijn er digitale lockers aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

Topsportcentrum Rotterdam beschikt over twee massageruimtes. De eerste ruimte bevindt zich op de begane grond bij de kleedkamers van Topsporthal 1. De tweede ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is ook inzetbaar als dopingruimte (inclusief wachtkamer).

Op de begane grond, onder de B-tribune van Topsporthal 1, bevindt zich de Perskamer. Deze ruimte is te huur als werkplek voor de aanwezige pers tijdens (sport)evenementen. De pers kan gebruik maken van alle faciliteiten in deze ruimte. Topsportcentrum Rotterdam maakt gebruik van glasvezel en adviseert de organisatie gebruik te maken van vaste lijnen ten behoeve van streaming en tv-opnames. Een deel van de B-tribune is ingeruimd als perstribune. Alle persfaciliteiten worden vanuit de Perskamer doorgetrokken, maar aansluitingen moeten apart worden aangevraagd.

De Regiekamer - Topsportcentrum Rotterdam

Op de eerste verdieping bevindt zich de regiekamer, die uitzicht biedt over Topsporthal 1. De ruimte is voorzien van een centrale omroep- en muziekinstallatie en maakt gebruik van glasvezel waardoor snelheid en omvang van het zenden van beelden en teksten geen beperkingen heeft.

De regiekamer kan ook worden gebruikt als organisatiekantoor omdat er een bureau en een vergadertafel met stoelen aanwezig zijn. De regiekamer is voorzien van een raam dat open kan ten behoeve van televisieopnames.

Verstuur bericht
010 497 1200

Topsportcentrum Rotterdam maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.